COPYRIGHT © MACIN GAZ 2009 - 2021 - TOATE DREPTURILE REZERVATE
gazfl.jpg
0800 86 22 46
telverde.jpg
Serviciul Urgente Gaze

non-stop
0240.572.769
Vizitatori
clip_image002.gif
M A C I N  GAZ   in reorganizare
macinlogo_1
Daca apelati la SC MACIN GAZ SRL, beneficiaţi de lucrări de proiectare si executie, de verificare şi revizie a instalaţiei interioare în cele mai bune condiţii şi la preţuri corecte.

În plus, SC MACIN GAZ SRL vă ajută să vă îndepliniţi obligaţia legală de a verifica siguranţa instalaţiilor şi a echipamentelor dumneavoastră.
Serviciile SC MACIN GAZ SRL

Avantajele gazului metan

PRACTIC

Mulţi combustibili au o utilizare parţială. Gazul metan este apt pentru toate întrebuinţările. Pentru a încălzi casa Dvs., dacă folosiţi un alt combustibil decât gaz metan, sunteţi obligat să folosiţi rezervoare sau recipiente, riscând să rămâneţi “pe uscat” tocmai când frigul este mai puternic. Gazul metan în schimb, datorită uşurinţei cu care este controlat, permite o automatizare completă a instalaţiilor şi folosirea aparatelor economice si sigure.

ECOLOGIC

Gazul metan este unul dintre combustibilii cei mai ecologici, pentru că arderea sa nu produce substanţe corozive şi poluante. Costurile de întreţinere ale arzătoarelor de gaz metan sunt, modeste faţă de cele ale arzătoarelor ce funcţionează cu alţi combustibili... şi cerul rămâne curat.

CONFORTABIL ŞI SILENŢIOS

Gazul metan, prin ardere, dezvoltă o căldură uniformă în mediu, conform temperaturii dorite, cu silenţiozitate maximă.
conducte.jpg