COPYRIGHT © MACIN GAZ 2009 - 2021 - TOATE DREPTURILE REZERVATE
gazfl.jpg
0800 86 22 46
telverde.jpg
Serviciul Urgente Gaze

non-stop
0240.572.769
Vizitatori
clip_image002.gif
M A C I N  GAZ   in reorganizare
macinlogo_1
Dacă doriţi să modificaţi instalaţia de gaze naturale, nu trebuie decât să respectaţi următorii paşi:Pasul 1. Depunerea cererii de solicitare a modificării de instalaţie
Cererea pentru acordarea accesului la sistemul de distribuţie a gazelor naturale trebuie depusă la sediul MACIN GAZ SRL din Str. Malului Nr. 2A Macin, Tulcea împreună cu documentele necesare.


Pasul 2. Răspunsul distribuitorului
MACIN GAZ SRL Operatorul Sistemului de Distributie îşi asumă răspunderea de a vă oferi solicitării dumneavoastră un răspuns în scris.


Pasul 3. Execuţia lucrărilor
Odată primit acordul Operatorului MACIN GAZ, va asteptam la sediul nostru din nou daca sunteti de acord ca MACIN GAZ firma autorizată de ANRE (Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei) sa execute lucrarea. Daca doriti ca o alta firma autorizata ANRE sa execute lucrarea atunci firma aleasă se va ocupa de întocmirea documentaţiei necesare, va aviza proiectul la distribuitorul de gaze naturale - MACIN GAZ şi va recepţiona lucrările executate împreună cu reprezentantul distribuitorului de gaze naturale.
În cazul în care aveţi în vedere montarea/ instalarea unei centrale termice, vă recomandăm să contactaţi o firmă autorizată ISCIR sau orice altă firmă care deţine autorizarea ISCIR (Inspecţia de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune şi Instalaţiilor de Ridicat).


Pasul 4. Punerea în funcţiune
Atentie: Punerea în funcţiune a instalaţei dumneavoastră se va face numai după modificarea/completarea contractului de furnizare a gazelor naturale.
Modificarea instalatiei de gaze naturale